roligt sällskapspel superfight
Roliga Spel

Superfight

Är du sugen på en sådan där riktigt rolig spelkväll där det blir både fantasifulla diskussioner och hysteriskt med skratt? Då MÅSTE du spana in spelet Superfight!

Alla spelare har 6 kort var. Tre kort med karaktärer och tre kort med egenskaper. Sätt ihop din alldeles egna fighter genom att välja en karaktär + en egenskap. Men din fighter är inte riktigt redo ännu. Innan matchen börjar så ska du tilldelas ytterligare en egenskap genom att dra ett slumpmässigt kort från spelhögen. Kommer det att bli till din fördel eller kommer allt att skita sig? Vi får väl se. En sak är iallafall säker. Det blir sällan som man tänkt sig och kombinationerna som detta spel bjuder på är hysteriskt roliga.

Spelet är för 3-10 spelare och korten är på engelska. För bästa pris (det är rea just nu!!) kan ni följa länken nedan.

Till spelet!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *